Locatie Gorinchem gaat sluiten per 31-12-24

Van twee locaties naar één.

Beste ouders, verzorgers,

Er gaat iets veranderen. De locatie in Gorinchem gaat per 31-12-2024 sluiten. Een moeilijk besluit want een fijne plek en fijne samenwerkpartners. Ik heb hier samen met Marian fijn mogen werken maar twee locaties vraagt ook om groter groeien. En dat streef ik niet na, ik wil graag kwaliteit blijven leveren op kleine schaal.  In Gorinchem worden vanaf nu geen nieuwe cliënten meer aangenomen en we hopen alle bestaande cliënten te mogen blijven zien tot het einde van dit kalenderjaar.

Marian en ik zullen samen blijven werken, waarbij Marian in Zwijndrecht een eigen locatie gaat krijgen en mijn, al bestaande locatie in Dordrecht, gaat uitbreiden. We hopen je daar te mogen ontmoeten en mocht Dordrecht of Zwijndrecht te ver zijn, kijken we samen naar een geschikte opvolger/vervanger, mocht dat nodig zijn.

Neem contact op bij vragen, we zijn er voor je.

Groeten van Carla