Voor wie

Alle leeftijden

Bij speltherapie denk je misschien aan t werken met jonge kinderen. Niets is minder waar. Via spel kunnen mensen van alle leeftijden op een fijne manier een steuntje in de rug krijgen.

Kinderen

Je kind kan iets naars of verdrietigs meegemaakt hebben maar het kan ook zijn dat je kind zich al een tijdje boos, verdrietig of bang voelt of moeite heeft met vriendjes maken. Spelen is de taal van het kind en daarom werkt speltherapie zo fijn.

Ik heb veel expertise op het gebied van kinderen met een beperking en/of chronische ziekte.

Jongeren

Er komt veel op je af als je naar de middelbare school gaat en je wereld groter wordt. Je kunt problemen ervaren met vrienden, school of thuis. Bij mij kan je je verhaal kwijt.

Ik werk met metaforen en spelbeelden die je veel inzicht kunnen geven en je weer weerbaar en sterk maken.

Tot 18 jaar kan je bij mij terecht.

Volwassenen

Loopt het even niet lekker op het werk of thuis, zitten bepaalde patronen dwars en wil je er mee aan de slag? Ik kan met een frisse blik met je mee kijken en je de kracht van metaforen en een spelbeeld laten ervaren.

In drie sessies krijg je inzicht in je eigen situatie en zet je weer een volgende stap.

Carla Roos is een warm persoon waar je je als ouder bij je op je gemak voelt. Carla straalt rust uit waardoor je gemakkelijk je gevoelens kan uiten. Naar mijn zoon toe was ze geduldig en voelde ze goed aan wat hij nodig had. De therapie heeft mijn zoon goed gedaan en ons als ouders ook. We hebben handvatten gekregen om onze zoon en ons gezin verder te helpen.