Hoe werkt speltherapie?

Kennismaking

Gun je jouw zoon of dochter ook een plek om te herstellen via spel of wil jezelf komen ontdekken wat spel voor je kan doen, neem dan contact op!

In een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek van twintig minuten, telefonisch of in de praktijk, kan je bepalen of  speltherapie en mijn aanpak passen bij de hulpvraag van jou of jouw kind.

Speltherapeut Kathy Happee

Sinds september 2019 werkt Kathy Happee op maandag in de spelkamer en werken we fijn samen.

Lees hier meer over haar!

Aanmelding en intake

Aanmelden kan op veel manieren en begint met een telefoontje, e-mail of bericht via de website. Lees hier verder hoe het aanmelden gaat voor kinderen en jongeren (tot 18 jaar). Aanmelden

Voor het aanmelden van volwassenen, lees hier verder.

Alles over het behandeltraject

Over de werkwijze en de verschillende fases binnen de therapie lees hier verder.

Kwaliteit

Ik ben lid van de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB) waaronder de beroepsvereniging voor speltherapeuten, de NVVS (Nederlandse Vereniging Voor Speltherapeuten) valt. Als vrijgevestigde vaktherapeut houd ik me aan de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO). Ik houd me aan de beroepscode en het beroepscompetentieprofiel van de FVB. Het Beroepscompetentieprofiel beoogt een instrument te zijn om de kwaliteit en de positie van het beroep te bevorderen en te bewaken.

Tarieven

In een aantal gevallen worden de behandelingen vergoed. Hier leest u meer.

Lokaties

Carla Roos heeft spelkamers op twee locaties, in Gorinchem en in Strijen. Hier lees je meer over de lokaties